ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Το Belohorizonte στη Φούρκα Χαλκιδικής είναι ένα συγκρότημα πολυτελών δωματίων, ένα φανταστικό μέρος διακοπών. Ο συνδυασμός της προνομιακής του θέσης δίπλα στην θάλασσα και της ήρεμης περιοχής δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν την συγκλονιστική θέα στο Αιγαίο και τον Όλυμπο και να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής.

Κατά την διαμονή σας στο Belohorizonte, αδράξτε την ευκαιρία να επισκεφθείτε περιοχές της Χαλκιδικής, μαγευτικές παραλίες και να πάρετε μια γεύση από την τοπική κουζίνα.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Belohorizonte βρίσκεται στην Χερσόνησο της Κασσάνδρας, την πρώτη από τις τρείς Χερσονήσους της Χαλκιδικής (Κασσάνδρα, Σιθωνία, Άθως). Έχει το πλεονέκτημα να βρίσκεται δίπλα στην παραλία της Φούρκας, μια από τις ωραιότερες παραλίες της Χαλκιδικής και μόλις 89,3km από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Το κέντρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται 103km από το Ξενοδοχείο.

Επίπλέον στα 13.2km βρίσκεται το "Marabou fun park" ένας καινούργιος χώρος ψυχαγωγίας, χαράς και παιχνιδιού στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής και τέλος ο επισκέπτης του Belohorizonte μπορεί να βρεθεί μέσα σε λίγες ώρες στις μαγευτικές παραλίες της Σιθωνίας, καθώς και στο Άγιο Όρος.

Τέλος στα 1.4km βρίσκεται η Σκάλα Φούρκας ένα μαγευτικό τοπίο όπου μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας και να γευτείτε το αυθεντικό Ελληνικό φαγητό στην γύρω Ταβέρνες. Επίσης, στο χωριό υπάρχει και ΑΤΜ για οποιαδήποτε ανάληψη μετρητών επιθυμείτε.

ΠΑΡΑΛΙΑ

Μία πανέμορφη παραλία μπροστά στο Belohorizonte και δίπλα στη Σκάλα Φούρκας όπου μπορείτε να γευτείτε την τοπική κουζίνα, αλλά και να απολαύσετε την θέα στο Αιγαίο. Λευκή αμμουδιά με πεντακάθαρα νερά και φημισμένη για τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα.